top of page

Hyvää Järjestöjen ja Miina Sillanpään päivää!

Tänään juhlistamme kahta tärkeää merkkipäivää: Järjestöjen päivää ja Miina Sillanpään päivää. Nämä päivät korostavat kansalaistoiminnan valtavaa merkitystä sekä Miina Sillanpään, yhden Suomen historian merkittävimmän sosiaalisen vaikuttajan, arvokasta perintöä. Miina Sillanpää, kuten monet meistä järjestötoimijoista, oli määrätietoinen ja omistautunut henkilö, joka teki väsymättä työtä oikeudenmukaisemman ja paremman elämän puolesta kaikille. Hänen työnsä vaikutukset näkyvät edelleen järjestökentässä ja yhteiskunnassamme tänäkin päivänä.


Miina Sillanpää oli Suomen ensimmäinen naisministeri ja merkittävä sosiaalinen vaikuttaja, joka teki elämäntyönsä työväestön ja erityisesti naisten ja lasten oikeuksien parantamiseksi. Hänet tunnettiin rohkeasta ja tinkimättömästä työstään tasa-arvon ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta, ja hänen saavutuksensa toimivat esikuvana monille nykypäivän yhteiskunnallisille toimijoille.


House of Helsingillä edistämme aktiivista vaikuttamista ja kaksisuuntaista kotoutumista luomalla tiloja, joissa erilaisista taustoista tulevat ihmiset voivat kohdata, luoda yhteyksiä ja osallistua aktiivisesti yhteiskuntaan. Olemme sitoutuneet tarjoamaan ympäristön, jossa jokaisen yksilön kokemukset, kulttuurit ja kielet ovat arvokkaita. Tämä mahdollistaa vuoropuhelun ja yhteisymmärryksen, jotka vahvistavat yhteisöllisyyttä ja yhteiskuntaan osallistumista kaikilla tasoilla. Järjestöjen päivänä haluamme kiittää kaikkia järjestöjä, vapaaehtoisia ja järjestöaktiiveja tärkeästä työstä hyvinvoivan Suomen edistämiseksi.


— Artem Kuosti, House of Helsingin puheenjohtaja

Comments


bottom of page